image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recente berichten
Search
 

Vandaag in NINA

La Beaute Pure / Promoties  / Vandaag in NINA

Vandaag in NINA

U kan Mesoestetic (en La Beaute Pure als deelnemend instituut) vandaag terugvinden in het dagblad NINA met de allernieuwste promo-actie!

In samenwerking met onze partner selecteerde wij volgende producten voor een een medisch gepatenteerde en volledige thuisbehandeling op esthetisch niveau

Brightening foam: een romige reinigingsschuim met AHA’s. Verwijderen van onzuiverheden en make-up, werkt verhelderend. Normale tot gecombineerde huid, pigmentproblematiek.

Hydratonic mist: balancerende, anti-pollutie, hydraterende tonic in een vernevelde sprayvorm. Maakt de reiniging compleet en versterkt het evenwicht van de microbiota van de huid. Voor alle huidtypes.

Ultimate micropeel: micro-exfoliërende behandeling die een zachte vernieuwende werking op het huidoppervlak uitoefent om dode huidcellen te verwijderen, de textuur te verfijnen, onzuiverheden te verwijderen en onmiddellijk de uitstraling van het gelaat te verbeteren.

Hydravital-mask: intensief hydraterend masker voor droge en vochtarme huid.

Melan 130+SPF: zeer hoge factor zonbescherming met UVB 131 en UVA 67 voor een huid met pigmentproblemen, een huid die een cosmetische behandeling ondergaat, een huid die wordt beïnvloed door hormonale processen zoals zwangerschap, enz. Voorkomt vlekjes door de tirosinase te reguleren, het enzym verantwoordelijk voor melanine productie. De ultra-vloeibare textuur bevat een kleurtje die de huid zal neutraliseren, onvolkomenheden worden geminimaliseerd en geeft een lichte, natuurlijke tint.

Meer informatie en de laatste trends zal u terugvinden in het dagblad!

Time to get fabulous!

Omdat we bij La Beaute Pure dagelijks resultaat boeken met het gebruik van deze producten bij behandelingen, lanceren wij graag volgende actie:

-15% op elk van deze producten + ontvang een gratis cleansing brush bij aankoop van het gehele pakket

Scan dus snel de code in het dagblad of ga naar de eerste pagina van onze webshop om deel te nemen aan deze actie.

Geldig tot 30 april 2021.