image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recente berichten
Search

Permanente Make-up

La Beaute Pure / Permanente Make-up

Wat is PMU?

Permanente make-up is het inbrengen van huidvriendeljke  pigmenten in de huid. het wordt net onder de opperhuid (bovenste huidlaag) aangebracht. Geen tijd meer verspillen met het bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner.

U heeft steeds die verzorgde perfecte uitstraling als je opstaat.

De eerste keer plaatsen we de permanente Make-up, na enkele dagen dagen zal je merken dat het pigment verlicht. 6 weken later werken we nog even bij en zal het pigment beter blijven zitten onder de huid, Zodanig je het mooiste resultaat bekomt.

Opgelet!
Permanente make-up is niet zoals een tattoage en gaat na enkele jaren vervagen dit door externe factoren zoals bv.: de zon. Daarom raad ik sterk aan regelmatig een touch-up te doen.

Microblading

Microblading bestaat uit het invullen van de wenkbrauwen en shapen. Deze techniek is semi permanente make-up dus niet blijvend. Hier wordt met een mesje en inkt, haartjes bij getekend. het is zeer natuurlijk en geeft meteen een verbluffend resultaat.

Het zal geleidelijk vervagen,Je kan een touch up sessie nemen na een 1-2 jaar.

Eyeliner

We bekijken samen wat beste bij jou past. En bespreken je wensen zo kan je kiezen voor een eyeliner onder, eyeliner boven of eyeliner boven -en onder. Ook zijn er verschillende diktes en pigmenten

Powderbrows

De wenkbrauwen worden volledig ingeschaduwd met pigment. Deze techniek van permanente make-up wordt door middel van een PMU-apparaat het pigment op subtiele wijze aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

De houdbaarheid van powderbrows is 2 jaar.

Je kan erna kiezen voor een touch up sessie zo blijven je brows on fleek.

Gratis test en infosessie. Contacteer ons voor meer informatie

Kwaliteitsproducten

bewust gekozen voor jou