image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recente berichten
Search

Permanente Laser Ontharing

La Beaute Pure / Permanente Laser Ontharing

Hoeveel behandelingen?

Onze haargroeicyclus gaat zich om de 6 weken vernieuwen. vandaar gaat er ook om de 6 weken een behandeling plaatsvinden.

Elke persoon zijn haargroei is anders en wordt beïnvloed door vele andere factoren. Gemiddeld heeft iemand 6-10 behandelingen nodig, dit is voor iedereen verschillend.
Sommige klanten zullen meer behandelingen nodig hebben en andere iets minder om haarvrij te zijn.

Het is belangrijk de eerste 3 behandelingen stipt om de 6 weken uit te voeren. Hierna bekijken we samen het verder verloop.

Na 1-2 jaar kan er een onderhoudsbeurt nodig blijken, omwille van een  verandering in de lichaamshuishouding of enkele haartjes die in een langere rustfase hebben gezeten. ( Een onderhoudsbeurt rekenen we steeds aan de helft van de prijs.)

Voor wie?

Met ons Diodelaser-apparaat kunnen wij mannen en vrouwen behandelen,  zowel lichte als donkere huidtypes.

Opgelet!
Er moet wel voldoende pigment in het haartje aanwezig zijn om de behandelingen succesvol te beeïndigen. (Donshaartjes,grijze haren, witte haren bevatten niet genoeg pigment en zullen niet het gewenste resultaat opleveren.)

Dit bekijken we tijdens de test & infosessie.

Gratis test en infosessie. Contacteer ons voor meer informatie

Kwaliteitsproducten

bewust gekozen voor jou