image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recente berichten
Search

Nieuw: Mesoestetic ~ Hygiëne gamma

La Beaute Pure / Producten  / Nieuw: Mesoestetic ~ Hygiëne gamma

Nieuw: Mesoestetic ~ Hygiëne gamma

Een bewuste keuze voor Mesoestetic

Bij La Beaute Pure kiezen we al jaren voor kwaliteitsvolle partners, zowel voor de behandelingen als verkoopproducten. De Mesoestetic Pharma groep sluit dan ook perfect bij onze filosofie aan vanwege hun baanbrekende resultaten in de wereld van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Hun hoofdkwartier (Barcelona) ontwikkelt, produceert en verkoopt uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie. Ze zijn dan ook al 35 jaar producent van een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging– én depigmentatie producten dat ontworpen is voor dermatologen, huidtherapeuten, esthetisch artsen en de betere schoonheidssalons.

Een kwaliteitsvol gamma voor thuisgebruik

Na jarenlang in vivo en in vitro onderzoek mogen wij het het nieuwe HYGIËNE GAMMA van mesoestetic Pharma Group® presenteren. Met dit gamma breekt er een nieuw tijdperk aan: in elk product ligt de focus op innovatieve ingrediënten zoals Lactobacillus ferment, een post-biotisch ingrediënt voor een optimaal behoud van de pH waarde van de huid, alsook Urban D-tox voor specifieke anti-vervuiling en anti-oxidatieve werking op de huid. Deze meerwaarde wordt gecombineerd met specifieke vernieuwde texturen, alsook totaal nieuwe producten die elk dagelijks hygiëne proces tot een ultieme beleving maakt. Een volledig gamma aan reinigende producten met ieder haar unieke werking en resultaten, bestaande uit maar liefst 9 producten welke volledig nieuw of in een vernieuwde formule uit zijn gekomen. 

9 nieuwe producten

http://labeautepure.be/shop/